MALERARBEJDE FOR ERHVERV​​

Altid til tiden

Enterpriseløsninger

Gode priser

Certificerede

Typisk malerarbejde vi udfører for erhverv

Står din virksomhed og har brug for at få malerarbejde til nye lokaler, eller trænger der måske bare til en genopfriskning? Har du et nybygget kontor, der skal have sit første lag maling, enten indendørs eller udendørs? Vi står klar med et uforpligtende maler tilbud til dit erhverv fra et af de bedste malerfirmaer i Århus – altid med gode priser og tilfredse kunder.

Hos Maler-Vik har vi igennem årene løftet mange opgaver for erhvervskunder. Inden for malerfaget løser vi de samme opgaver for vores erhvervskunder som for vores privatkunder.

Tidligere har vi udført malerarbejde inden for blandt andet:

 

Få fat i os, gennem vores kontaktformular her på siden, og vi giver et tilbud på vores maler priser. 

malermester med firmabil

Malerarbejde i højeste klasse

Vores arbejde er altid i absolut højeste kvalitet, og vi arbejder altid indenfor den aftalte tid. Vi er et team af certificerede medarbejdere, der alle brænder for at levere det bedst udførte stykke arbejde, lige fra malermester og malersvende til vores dygtige malerlærlinge. Vi bruger altid det bedste malerudstyr sammen med de bedste produkter, for at sikre den længste levetid til din virksomheds faciliteter.

Vores ekspertise inden for maleropgaver indebærer bl.a.:

  • Maling af vægge, lofte og gulve
  • Maling af inventar som: trapper, lister, døre og vinduer, indvendigt og udvendigt
  • Maling af badeværelse
  • Spartling af vægge, lofte, gulve, gipsplader, etc.
  • Opsætning af filt, væv og tapet
  • Udendørs maling af facade, vindskeder og andet træværk
  • Og mange andre opgaver

Gennem vores dygtige malere og mange års erfaring indenfor faget, giver vi dig rådgivning og inspiration til lige netop dit projekt. Om vi skal male din lejlighed, der står til fraflyttelse, eller om der er tale om en større institution, hvor der skal spartles og males vægge, har vi en løsning på din udfordring.

Vi sørger for at inddrage dig i processen, så har du idéer eller forslag til opgaven, kan maleren altid spørges til råd, uanset om det handler om valg af farver, eller hvilke materialer, der bruges. På denne måde sikrer vi at opgaven bliver fuldført ud fra dine behov og præmisser.

Kontakt os idag for at få et tilbud.

Hos Maler-Vik brænder vi for at levere et godt stykke arbejde og vi står altid klar til at give et godt tilbud. Få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave – det er billigere end du tror.

Ring, skriv eller udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer.