nybyggeri

spartling af nybyggeri

Maler i Aarhus til nybyggeri

Skal nybyggeriet have den første gang maling?

Når et nybyggeri er tæt på at være færdig, skal det have den allerførste gang maling, som den sidste prik over i’et. Som med resten af huset eller lejligheden, så er naturligvis vigtigt, at den første gang maling udføres professionelt. Derfor er det vigtigt at tage fat i en maler, der har mange års erfaring med at løse opgaver indenfor nybyggeri.

Når du har nybygget er det særligt vigtigt, at den første maling byggeriet får, holder sig pæn i mange år, da nybyggerier gerne skal afspejle en vis form for kvalitet og æstetik. For os hos Maler-Vik er det ligeledes vigtigt at følge med tiden, og vores metoder og valg af kvalitetsmaterialer passer altid til kundens behov.

Vi gør en dyd ud af, at hele tiden at følge med udviklingen. Vores kunder kan derfor altid forvente et professionelt resultat, hvor der benyttes de nyeste teknikker og udstyr. På den måde opnår vi det bedste resultat for dig.

Er du bygherre eller entreprenør på et nybyggeri og mangler en maler i Aarhus og omegn? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

fuldspartling af vaeg nybyggeri

Professionelt malerarbejde til dit nybyggeri

Der er rigtig mange ting, der skal klares når et byggeri står færdigt. Der skal tages mange beslutninger om stil og valg af de rette materialer, så dit nybyggeri kommer til sin ret.

Vi står klar med rådgivning omkring både farver og valg af materialer. Det er vigtigt at føle sig til rette i sine omgivelser, og det er her fordelene ved en kompetent malermester viser sig, da man virkelig kan give liv til sine rum med de rette midler.

Vi inddrager dig i hele processen, og finder den løsning, der passer til lige netop dine ønsker.

Vores dygtige malere udfører malerarbejde som:

  • Spartling af vægge, lofte, gipsplader etc.

  • Maling af væg, loft og gulv

  • Maling af inventar som døre, vinduer, trapper og lister, indvendigt og udvendigt

  • Maling af badeværelse

  • Opsætning af filt, væv og tapet

  • Udendørs maling af facade, vindskeder og andet træværk

  • Og mange andre opgaver – altid i høj kvalitet.     

                                                                                                   

Er der tale om udvendigt arbejde, har vi løsninger på alt fra behandling af træværk til maling af facade. Vi benytter os kun af det bedste træbeskyttende maling, så træet ser nyt og velplejet ud i mange år fremover. 

Det er især vigtigt at vedligeholde sine udendørs elementer, da de bliver udsat for meget slitage, grundet de til tider hårde vejrforhold. Ellers kommer de hurtigt til at fremstå slidte og kedelige. Derfor er det rigtig vigtigt at altid være på forkant.

Derfor stiller vi os gerne til rådighed i forbindelse med løbende vedligeholdelsesopgaver, som når det er tid til at beskytte samt male facade, vinduer, døre, vindskeder og andet træværk igen.

Maler-Vik maler i Århus, samt størstedelen af Østjylland – og vi maler til priser, der er fornuftige.

Udfyld formularen i højre side, og hør mere om vores priser.

Kontakt os idag for at få et tilbud.

Hos Maler-Vik brænder vi for at levere et godt stykke arbejde og vi står altid klar til at give et godt tilbud. Få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave – det er billigere end du tror.

Ring, skriv eller udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer.