LEJ EN HANDYMAN​

Har du mange små, forefaldende opgaver omkring i hjemmet? Så giver det mening at leje en handyman

Badeværelse med nye fliser

Få styr på de mange løse ender - lej en handyman

Lej en handyman og slip for bøvlet!

Mange mennesker kender situationen, hvor man skal have ordnet en række småopgaver i sit hjem af håndværksmæssig karakter. Det kan hurtigt komme til at virke uoverskueligt, og det kan både være el-opgaver, vvs installatør opgaver, mureropgaver eller maleropgaver.

Du ved, at du skal have fat i mange forskellige fagmænd til at løse de enkelte opgaver og det bliver uden tvivl noget bøvl. 

Men hvorfor ikke bare finde en handyman, der kan løse alle opgaverne på én gang?

Det kan du nu – lej en erfaren og kompetent handyman hos os i dag! 

Vi løser arbejdsopgaver inden for blandt andet murerarbejde, lettere tømrerarbejde og selvfølgelig malerarbejde.

Så er dit projekt vokset over hovedet på dig? Eller er der flere små småprojekter, som du ikke lige har fået ordnet, og som irriterer dig i hverdagen, så kontakt os allerede i dag.

Vi kan hjælpe dig med følgende:

Spartling og filtarbejde​

Skal du have spartlet dine vægge? Vi udfører alle former for spartling samt den efterfølgende slibning af spartelmassen. Det sikrer dig et professionelt slutresultat og du får en helt glat væg.

Vi tilbyder blandt andet spartling af vægge, gipspladesamlinger og gasbeton.

Efter slibningen kan man enten grunde og male væggen direkte på spartelmassen eller man kan sætte glasfilt, væv eller tapet op. Du får en mere robust væg, når du vælger en opsætning glasvæv eller glasfilt.

Med filt får du de flotteste, glatte vægge og lofter. Filt hjælper med at skabe en ensartet overflade samt forhindre revner og sprækker.

Filten sættes op med tapetklister.

Murerarbejde

Blandt vores uddannede og erfarne håndværkere har vi en murer, der kan hjælpe dig med en række opgaver som for eksempel opsætning af fliser på badeværelset eller i køkkenet.

Et lidt forældet køkken eller badeværelse kan hurtigt komme til at virke spritnyt med nye fliser. Der skal ofte ikke særlig meget til at friske et gammelt badeværelse eller køkken op.

Vi hjælper også med fugning af murværk og mellem fliser og med mindre reparationer af dit ydre murværk.

Rengøringshjælp

Vi kan give en hjælpende hånd med i forhold til rengøring. Her kan vores dygtige medarbejdere være behjælpelige med mange forskellige typer af rengøringsarbejde.

Nogle af de mest almindelige rengøringsopgaver, som vi løser er:

  • Pudsning af vinduer
  • Rengøring af hus eller lejlighed til flyttesyn
  • Almindelig privat rengøring i Aarhus og omegn.

Montering af køkken

Har du købt et nyt køkken, du skal have sat op?

Med en handyman fra Maler-Vik kan vi stå for monteringen af dit nye køkken. Samtidig står vi også for at fjerne det gamle køkken.

Med en professionel montering af dit køkken kan du være sikker på, at det kommer til at stå lige så lækkert i dit hjem, som det stod i butikken, hvor du forelskede dig i det.

Vi monterer mange forskellige slags køkkener til en fornuftig pris. Vi står naturligvis også for monteringen af greb, skuffer og låger.

Udskiftning af tagplader

Det kan blive en virkelig dyr fornøjelse, hvis ikke du får udskiftet en utæt tagplade. Utætte tagplader, eller tagplader, der ikke er placeret korrekt, kan resulterer i fugtindtrængen, der kan forårsage store skader på undertaget.

Derudover kan tagets bærende konstruktioner blive ramt af råd. Hvis du ikke er på forkant med skaderne på dit tag, så kan det hurtigt blive rigtigt dyrt. 

Vi kan heldigvis hjælpe dig med at få udskiftet dine utætte tagplader, så du kan sove trygt – og tørt – om natten.

Havearbejde

Vores dygtige hold af forskellige fagfolk står også klar til at hjælpe dig med din have.

Vi kan hjælpe dig med haveopgaver, hvor vi nemt kan gå til hånde. Det vil sige, at hvis du har de nødvendige haveredskaber som plæneklipper, hækkesaks, skovle, spader etc. så kan vi nemt gå i gang med at hjælpe dig med dit havearbejde og få haven til at stå knivskarpt, som du vil have den. 

Vi kan blandt andet hjælpe med hækklipning, plæneklipning og gravearbejde i haven.

Reparation og vedligeholdelse

Vi hjælper også meget gerne med at løse diverse reparations- og vedligeholdelsesopgaver for både erhverv og private.

Vi har stor erfaring indenfor mange forskellige typer reparations- og vedligeholdelsesopgaver af for eksempel vægge.

Det kan blandt andet være småreparationer af vinduer og døre.

Opsætning af skillevægge

Vi har ekspertisen i at opsætte flere forskellige slags skillevægge.

Til erhvervskunder kan vi blandt andet sætte skillevægge op i åbne kontorlandskaber. Åbne kontorer kan af og til have problemer med støj. Her vil en skillevæg være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, fordi den enkelte medarbejder dermed får mere ro i et ellers åbent kontorlandskab.

Vi sætter også skillevægge op til private. Væggene kan enten være af gasbeton eller af gips. Vær opmærksom på, at vi ikke laver bærende vægge.

Nedrivning i Aarhus

Vi hjælper gerne med alle former for mindre nedbrydningsopgaver, som f.eks. nedbrydning af en garage, en overdækket terrasse eller vægge. Vi kan klare alle nedrivningsopgaver.

Lej en handyman – Ring eller skriv til os og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os idag for at få et tilbud.

Hos Maler-Vik brænder vi for at levere et godt stykke arbejde og vi står altid klar til at give et godt tilbud. Få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave – det er billigere end du tror.

Ring, skriv eller udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer.