Malerarbejde for private

Altid til tiden

Tilfredse kunder

Gode priser

Professionelt resultat

Vi udfører alt slags malerarbejde for private

Vi løser langt det meste inden for indvendigt malerarbejde for private, og vi benytter os kun af den bedste maling til det, så du kan altid være sikker på at få et resultat, der bærer præg af den højeste kvalitet med os. 

Vi benytter os også af de nyeste malerteknikker inden for blandt andet sprøjtemaling, så vi altid kan opnå et resultat af høj kvalitet under forskellige omstændigheder eller ved specielle behov og ønsker. 

Inden vi går i gang med en opgave, giver vi dig den bedst mulige rådgivning, så du får den løsning, der matcher dine ønsker og dit budget. Vi står klar til at rådgive dig gennem hele projektet, fra start til slut.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og få en pris på dit malerarbejde. 

Nedenfor kan du læse mere om hvilke maleropgaver, vi løser.

Indvendigt malerarbejde

Ligegyldigt hvad størrelsen på din indvendige maleropgave er, så står vi hos Maler-Vik klar til at hjælpe dig. 

Vi tager os også af indvendigt malerarbejde som: maling af vægge og loft, beklædning og tapet, vinduer og træværk samt spartlingsopgaver. Ingen opgave er for lille eller stor til os.

Maling af vægge og lofter

Spartling

Du kan nemt ændre et rums karakter og stil blot ved at male det. Hvis du samtidig vælger hvide farver, kan både vægge og loft virke større.

Farvevalget til et rum er vigtigt, da det ikke kun fremhæver væg og loft, men det kan også fremhæve fx dine møbler eller lignende. På denne måde kan skabe mere sammenhæng i dit hus.

Vi har ekspertisen og udfører alle former for spartelarbejde. Det kan være alt lige fra spartling af gips samlinger til en fuldspartling af vægge og lofter.

Beklædning og tapet

Skal du have sat tapet op? Eller ønsker du noget nyt på dine vægge? Så tag fat i os. Vi har flere års erfaring i både opsætning af filt, væv og tapet. 

Udvendigt malerarbejde

Vi klarer også alle udvendige maleropgaver. Ser facaden træt og slidt ud? Eller trænger vinduerne til at få nyt liv. Overlad det trygt til en fagmand, der kan give din facade nyt liv.

Facade

Facaden på dit hus er noget af det første man lægger mærke til. En flot facade giver huset noget unikt og fremhæver husets karakter. Omvendt er en slidt facade med krakeleret maling ikke noget kønt syn-

Tag fat i os, hvis din facade trænger til en fornyelse. Vi kan også vejlede dig mht. farvevalg, så det passer til omgivelserne.

Vindskeder og træværk

Vindskederne og træværket på dit hus bliver udsat for rigtig meget slitage fra vind, vand og sne. Derfor er det vigtigt løbende at vedligeholde dit træværk og forlænge dets levetid. Gerne med noget træbeskyttelse af en vis kvalitet, der forhindrer fugt og vandindtrængen.

Vinduer og døre

Skal huset have et nyt look, så pynter nymalede døre og vinduer altid. De fleste bliver overrasket over, hvor meget et nyt lag maling kan gøre. Udover at nymalet træværk er pænt, så kan malingen også have en beskyttende effekt på træværket, da vi benytter os af udendørs maling med træbeskyttelse. 

Ikke alene forhindrer det vand- og fugtindtrængen, men det forlænger også levetiden på dine døre og dine vinduer. Man kan således forlænge træets levetid ved at male det, så det holder i mange år fremover.

Kontakt os idag for at få et tilbud.

Hos Maler-Vik brænder vi for at levere et godt stykke arbejde og vi står altid klar til at give et godt tilbud. Få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave – det er billigere end du tror.

Ring, skriv eller udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer.