Ofte stillede spørgsmål

Hvem, hvad, hvor?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål til os.

Find svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål

Vi modtager dagligt en lang række spørgsmål vedrørende vores malerydelser. Vi har forsøgt at samle nogle af de ofte stillede spørgsmål her på siden sammen med svarene på dem.

Skulle der ikke lige være et svar på dit spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 25 70 70 99. 

Vores pris på malerarbejde kan variere meget fra opgave til opgave. Der er flere forskellige ting, som har betydning for den endelige pris: 

  • Hvor meget der skal males?
  • Hvilke overfladetyper skal du have male?
  • Skal der males én eller flere gange?

Som udgangspunkt er det altid en god idé at kontakte os – enten pr. mail eller via telefon. På den måde kan vi give dig den mest præcise pris.  

Vi kan klare de fleste af vores større opgaver på 1-2 dage. Det er dog vigtigt at understrege, at da alle opgaver er forskellige, så  varierer tiden også.

Maletiden kan påvirkes af forskellige ting som:

  • Hvor mange rum skal der males i?
  • Hvilke  overfladetyper skal der males på?
  • Skal males mere end én gang?

For vores vedkommende vil et par dage i forvejen typisk være nok. På den måde er vi sikre på, at vi har mandskab nok til rådighed. Det er også med til at give dig en sikkerhed for, at du får det flotteste og mest holdbare resultat.

Nogle gange kan det også være en god idé, hvis vi kan besøge dig inden og vurdere opgavens omfang. Så vi er sikre på, at du får den helt perfekte løsning. 

En professionel maler giver dig både sikkerhed og garanti for det bedste resultat. Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, når du skal have udført en maleropgave.

Vi har erfaringen med professionelt malerarbejde, og ved at bruge os slipper du for en masse besvær og unødvendige bekymringer.

Det korte svar er: ja, det gør vi.

Hos Maler-Vik er vi eksperter i professionelt malerarbejde og har erfaring med mange forskellige typer af opgaver. Derfor kan vi også udføre en bred række af maleropgaver.

Hvis du gerne vil vide, hvordan vi kan udføre din opgave bedst muligt, er du velkommen til at kontakte os og høre mere. Du kan også få et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til netop din maleropgave.