Effektmaling

Få en helt unik væg med effektmaling

Her hos Maler-Vik er vi blevet eksperter i at skabe unikke og karakteristiske vægge med effektmaling. Med effektmaling kan du designe en helt unik væg med forskellige strukturer og mønstre, lige som du vil have. 

Effektmaling findes i mange forskellige farver og udtryk. Du kan få effektmaling i glitter, guld, sølv, kalk, beton og tavlemaling. Kun fantasien sætter grænser, når man arbejder med denne slags maling. Hvilket netop er fordelen ved effektmaling – det er en nem måde at sætte noget særpræg og karakter på sin bolig. 

Tilføj tekstur til dine vægge

Når man siger effektmaling, så tænker de fleste på maling, der tilføjer tekstur eller struktur til væggene. Med disse effekter kan man forvandle sine vægge til mere end bare en væg. Du kan fx lave din stue væg om til en tavle, hvor man kan skrive med kridt på.

Her får du nogle eksempler på nogle forskellige slags effektmaling, der kan pifte dine vægge op: 

  • Tavlemaling er en klassiker inden for effektmaling. Tavlemaling fås i flere sjove farver, der kan give din væg et unikt udseende og ekstra funktionalitet. Man kan selvfølgelig skrive på den med kridt – både for voksne og for børn. Til de voksne er det mest oplagt med en huskeliste, mens børnene kan bruge væggen til at udfolde sig kreativt. Tavlemaling er naturligvis også oplagt til børneværelse, hvor de mindste kan udfolde sig kreativt på egen hånd.

  • Whiteboard maling minder naturligvis om tavlemaling – man har samme mulighed for at skrive og tegne på væggen. Den er dog hvid i modsætning til tavlemalingen. Dette er naturligvis oplagt, hvis man er mest til lyse vægge. 

  • Magnetmaling giver også mulighed for både leg og praktik. De voksne kan bruge magnetvæggen som en opslagstavle, man ikke lige overser. Magnetvæggen kan ligeledes bruges til at hænge tegninger og billeder på, hvilket også kan gøre det sjovt for de mindste.

 

Skal du have en sjov og kreativ væg malet med effektmaling? Så kontakt os i dag også guider vi dig frem til den bedste. Brug kontaktformularen ude i højre side, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Kontakt os idag for at få et tilbud.

Hos Maler-vik brænder vi for at levere et godt stykke arbejde og vi står altid klar til at give et godt tilbud. Få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave – det er billigere end du tror.

Ring, skriv eller udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

+45 25 70 70 99

kontakt@maler-vik.dk