skoler og institutioner

Malerarbejde på skoler og institutioner

Vi skaber spændende læringsmiljøer, der fordrer kreativitet og læring gennem leg.

Vi har gennem tiden løftet en del spændende malerprojekter for skoler og andre offentlige institutioner, hvor vi kan udfolde os selv mere kreativt, end ved andre standardopgaver. Vi sætter pris på projekter, hvor vi, i samarbejde med børnehaver, institutioner og skoler, kan sætte kolorit på børnenes hverdag. Vi mener, at man kan løfte børns indlæringsevne og kreativitet ved at skabe inspirerende miljøer, hvor de kan boltre sig i leg.

Hos Maler-Vik er vi altid fleksible, for at imødekomme vores kunder og nå det bedst mulige resultat, naturligvis altid til tiden. Vi indgår altid i en konstruktiv dialog med vores kunder, for at komme i mål med deres krav og ønsker. Vi står klar med rådgivning gennem hele processen fra start til slut. 

Når vi udfører opgaver for offentlige institutioner – herunder børnehaver, skoler, fritidshjem og lignende, går vi altid op at levere det bedst mulige resultat. Vi stræber altid efter at levere et resultat, der gør vores kunder glade og tilfredse. Dette er vores garanti til dig. 

Vi sætter pris på opgaver, hvor vi bliver kreativt udfordret. Det kan være dekorationer af opholdsrum i børnehaver eller institutioner, udendørs udsmykning med motiver, symboler eller striber til de mindre klasser. 

Vi er altid klar på en ny udfordring. Med denne typer af opgaver er det ofte kun fantasien, der sætter grænser. Vi står altid klar til at udfolde os kreativt i tæt samarbejde med vores kunder. 

Opgaverne vi løser for skoler og institutioner spænder fra mindre vedligeholdelsesopgaver og spartlingsarbejde over til større malerentrepriser. Vi kommer altid i mål med dit næste projekt.

Nymalet rutsjebane i rød og blå

Her er et eksempel på en opgave, vi har udført for en børnehave i østjylland. Her har vi frisket en rutsjebane op med nye farver, der giver hele legepladsen et nyt liv. Dette er et godt eksempel på, hvordan vi, med få midler, kan friske en legeplads op og skabe et mere inspirerende miljø for de mindste.

Vi er hos Maler-Vik meget bevidste om de særlige krav til indeklima som der kan være på skoler og institutioner. Vi har gennem mange års erfaring opbygget en viden, om hvordan man skaber det bedste miljø for de mindste. 

Derfor tager vi selvfølgelig altid en snak med skoler og institutioner om typen af maling vi bruger. I kan være sikre på, at vi altid bruger materialer, der skaber et sundt og bæredygtigt indeklima.

På den måde kan I være sikre på at få maling, der er fri for blødgører, konserverings- og opløsningsmidler, men som stadig stopper potentiel vækst af skimmelsvamp. Med os hos Maler-Vik som jeres samarbejdspartner, kan I altid være sikre på, at vi sætter et sundt indeklima højst. 

Skal vi også hjælpe dig/jer med det næste malerprojekt i Aarhus? Så ring eller skriv til os, så får vi en god snak om, hvordan vi kan realisere dit næste malerprojekt. 

Vi kommer også gerne forbi til en gang rådgivning eller giver dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os idag for at få et tilbud.

Hos Maler-Vik brænder vi for at levere et godt stykke arbejde og vi står altid klar til at give et godt tilbud. Få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave – det er billigere end du tror.

Ring, skriv eller udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer.