Flyttelejligheder

lejlighed under vedligehold

Professionelt malerfirma til din flyttelejlighed

Gør din lejlighed indbydende og klar til indflytning

Vi hos Maler-Vik har som malerfirma igennem mange år malet flyttelejligheder. Vi har stået for den komplette maling af lejlighederne ved fraflytning af lejligheder. Vi har både løst opgaver for lejere, udlejere og forskellige boligforeninger.

Vores malerfirma har et stort fokus på altid at bruge produkter af den højeste kvalitet. Det vil sige, kun maling af den bedste kvalitet. Vi bruger for det meste også sprøjtemaling, i forbindelse med større malerprojekter, da det ofte giver et mere ensartet resultat.

Når vi løser opgaver i forbindelse med flyttelejligheder, er det af største vigtighed, at lejlighederne fremstår så indbydende som muligt. Her gør et professionelt malerarbejde bare en stor forskel.

Skulle du have behov for at have lavet andre ting i forbindelse med klargøringen af en flyttelejlighed, så kan vi også være behjælpelige med eksempelvis tapetsering, spartling, etc.

Er du fra en boligforening? Eller er du udlejer, og står du og skal have ordnet en lejlighed?

Så ring til os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave. Vi maler i Århus og dækker også det meste af østjylland.

Malerfirma til klargørelse af lejlighed ved fraflytning

En stor del af istandsættelsen af lejligheder ved fraflytning, er malerarbejde.

Det skal naturligvis gøres meget grundigt, for at lejligheden ser så indbydende ud som muligt, for de nye lejere. Ved at gøre det selv, risikerer man at resultatet ikke bliver som ønsket, og dermed stiger udgifterne, når udbedringerne skal laves.

Derfor kan det betale sig at hyre en dygtig maler hos et professionelt malerfirma, som Maler-Vik. Så slipper du både for yderligere omkostninger end beregnet, og unødige bekymringer omkring opgaven.

Vi vurderer hver enkelt lejlighed i samarbejde med dig som udlejer, eller som fraflyttende lejer.

nymalet lejlighed

Vi maler din lejlighed i det omfang, der vurderes nødvendigt, og kan også være behjælpelig med spartling af vægge og lofter, samt beklædning, hvis der er ønske om at tapetsere.

Hvis du står og har brug for hjælp til den indvendige vedligeholdelse af dit lejemål – kontakt os, og vi giver dig et bud på vores maler priser.

Kontakt os idag for at få et tilbud.

Hos Maler-vik brænder vi for at levere et godt stykke arbejde og vi står altid klar til at give et godt tilbud. Få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave – det er billigere end du tror.

Ring, skriv eller udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

+45 25 70 70 99

kontakt@maler-vik.dk