Flyttelejligheder

lejlighed under vedligehold

Malerfirma til istandsættelse af lejlighed ved fraflytning

Gør din lejlighed indbydende og klar til indflytning

Vi hos Maler-Vik har som malerfirma gennem mange år malet flyttelejligheder. Vi har stået for den komplette maling af lejemål ved fraflytning af lejligheder. Vi har både løst opgaver for lejere, udlejere og forskellige boligforeninger.

Vores malerfirma har et stort fokus på altid at bruge produkter af den bedste kvalitet. Det vil sige, kun maling af den højeste kvalitet. Vi bruger for det meste også sprøjtemaling, i forbindelse med større malerprojekter, da det ofte giver et mere ensartet resultat, hvilket naturligvis altid er ønskværdigt.

Når vi løser opgaver i forbindelse med flyttelejligheder, er det af største vigtighed, at lejlighederne fremstår så indbydende som muligt. Her gør et professionelt malerarbejde en større forskel, end man går og regner med. Ligeledes stræber vi altid efter et så ensartet resultat, så muligt, så der ikke er synlig forskel på de forskellige lejligheder.

Skulle du have behov for at have lavet andre ting i forbindelse med klargøringen af en flyttelejlighed, så kan vi også være behjælpelige med eksempelvis tapetsering, spartling og hvad end du har brug for. Vi skal nok hjælpe dig i mål med din istandsættelse. 

Er du fra en boligforening? Eller er du udlejer, og står du og skal have ordnet en lejlighed?

ring til os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave. Vi maler i Århus og dækker også det meste af Østjylland.

Vi renoverer din lejebolig ved fraflytning

En stor del af istandsættelsen af lejemålet ved fraflytning, er malerarbejde.

Det skal naturligvis gøres meget grundigt, for at lejligheden ser så indbydende ud som muligt, for de nye lejere. Ved at gøre det selv, risikerer man, at resultatet ikke bliver som ønsket, og dermed stiger udgifterne, når udbedringerne skal laves af udlejer efterfølgende. 

Derfor kan det altid betale sig at hyre en dygtig maler hos et professionelt malerfirma, som os hos Maler-Vik. Så slipper du både for yderligere omkostninger end beregnet, og unødige bekymringer omkring opgaven. Vi får dig sendt af sted mod din nye bolig med ro i sindet. 

Vi vurderer hver enkelt lejlighed ned til den mindste detalje, i samarbejde med dig som udlejer, eller som fraflyttende lejer. På denne måde opnår vi det bedste resultat for dig og så kan du forlade din lejelejlighed med god samvittighed.

nymalet lejlighed

Vi maler din lejlighed i det omfang, der vurderes nødvendigt, og kan også være behjælpelig med spartling af vægge og lofter, samt beklædning, hvis der er ønske om at tapetsere.

Hvis du står og har brug for hjælp til den indvendige vedligeholdelse af dit lejemål – kontakt os, og vi giver dig et bud på vores maler priser.

Kontakt os idag for at få et tilbud.

Hos Maler-Vik brænder vi for at levere et godt stykke arbejde og vi står altid klar til at give et godt tilbud. Få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave – det er billigere end du tror.

Ring, skriv eller udfyld formularen – så kontakter vi dig indenfor 24 timer.